Bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de


Gündem 15.07.2021 10:30:00 0
Bakan yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla bazı bakan yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazetenin bugünkü mükerrer sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Fatma Öncü, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Mehmet Hamdi Yıldırım atandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Fatma Öncü, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Mehmet Hamdi Yıldırım atandı.

Bu arada Adalet Bakanlığında açık bulunan adalet müfettişliklerine, Muhammed Şavkılı, Özcan Çakıroğlu ve Zafer Turan getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan iş müfettişliklerine, yeterlik sınavında başarı gösteren iş müfettiş yardımcıları atandı.

Sağlık Bakanlığında açık bulunan müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren müfettiş yardımcıları atanırken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliklere, müfettişler Oğuz Açıkgöz, Abdullah Gücükturalı, Ali Aygün ve Ahmet Emre Ünlü atandı.

TÜM ATAMALARA İLİŞKİN KARARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ


“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”
Milas'ta bulunan para sahibine teslim edildi Milas'ta bulunan para sahibine teslim edildi
Gebze'nin 'Akıl ve Zeka'ları yarıştı Gebze'nin 'Akıl ve Zeka'ları yarıştı
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Yeni müfredatla yeni yaklaşım! Yeni müfredatla yeni yaklaşım!