BALKANTÜRKSİADdan ilk ziyaret Bursa Valiliğine

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), genel kurul sonrası ilk resmi ziyaretini Bursa Valisi Yakup Canbolat’a gerçekleştirdi.


Gündem 22.04.2021 14:30:00 0
BALKANTÜRKSİADdan ilk ziyaret Bursa Valiliğine

BURSA (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda oy birliği ile göreve gelen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Başkan Vekili İskender İskenderoğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman İnan ile birlikte, Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti.

Heykel’de yer alan tarihi Valilik binasında gerçekleşen ve pandemi koşulları nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu ziyarette BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıklarını çalışmalar hakkında Vali Canbolat’ı bilgilendirdi. Vali Canbolat, Başkan Şakir ve yönetimine başarılı bir dönem diledi. 


2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı 2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu
Keşan'da uyuşturucu operasyonları, 6 kişi yakalandı! Keşan'da uyuşturucu operasyonları, 6 kişi yakalandı!
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı
Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı