Bankaların mesai saatlerinde yeni karar!

Koronavirüs salgınında görülen vaka artışı dolayısıyla bankalar da yeni tedbirler almaya başladı. Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası 12 Nisan itibariyle çalışma saatlerinde değişikliğe gideceğini müşterilerine duyurdu.


Gündem 9.04.2021 14:00:00 0
Bankaların mesai saatlerinde yeni karar!

BURSA (İGFA) - Ramazan ayına yaklaşmakla birlikte COVID-19 vakalarında da yaşanan artış dolayısıyla bankalar çalışma saatlerini yeniden gözden geçirdi. Yeni karar alan bazı bankalar müşterilerine duyuru yaptı.

İlk duyuru Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankasından geldi. Bankalar müşterilerine, "Sizin, çalışanlarımızın ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla şubelerimizde gişe çalışma saatleri, 12 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren saat 10.00-12.30 / 13.30-16.30 olacak şekilde değiştirilmiştir" açıklamasında bulundu.

Ziraat Bankası, Akbank, Halkbank, YapıKredi, Vakıfbank, Denizbank, Finansbank çalışma saatlerine yönelik değişiklik henüz yapılmadı.  


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler