Barış Çocuk Senfonisinden 23 Nisan’a özel konser

İmkânları kısıtlı çocukları müzikle buluşturan Yorglass Barış Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir konserle kutluyor. 30 yetenekli çocuğun dernek binasında ve Youtube üzerinde vereceği konserde, 10. Yıl Marşı ve


Gündem 14.04.2021 13:00:00 0
Barış Çocuk Senfonisinden 23 Nisan’a özel konser

İSTANBUL (İGFA) - Çocuklara karşılıksız olarak müzik eğitimi vermek ve barışın sesini müzik ile duyurmak amacıyla kurulan Yorglass Barış Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir konser hazırladı. 21 Nisan saat 15.00 ile 15.30 arasında Barış Çocuk Orkestrası Koruma ve Geliştirme Derneği, Zoom ve Youtube üzerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek konserde, 30 yetenekli çocuk müzisyen performanslarını sergileyecek. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği ile beraber düzenlenen konserin orkestra şefliğini Meltem Bütün Koç üstlenirken, çalınacak parçalar arasında ise 23 Nisan El Ele Verelim, 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı, Gençlik Marşı ve Wolfgang Amadeus Mozart’ın ölümsüz eseri Eine kleine Nachtmusik yer alıyor.

Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin, “Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir” düşüncesinden hareketle, sanatı, yetenekli çocuklarla buluşturduklarını söyledi. Perçin, “Kurdukları düşlerle sınır tanımayan, düşünceleriyle çağdaş ve başarma tutkularıyla her zaman ilham veren başarılı çocuklarımızın sanat yolculuğuna rehberlik ettiğimiz için büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.


Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor
Nilüferli karateciler madalyalarla döndü Nilüferli karateciler madalyalarla döndü
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada