BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN KADİR GECESİ MESAJI


Yaşam 8.05.2021 03:07:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen’in

Kadir Gecesi Münasebetiyle Yayımladığı Mesajı
 
On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.
Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde sağlık, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle çalışma arkadaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramına eriştirmesini en kalbi duygularımla diliyorum.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı