Başkan Büyükakından İzmit’in köylerine yakın mercek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmite bağlı Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla buluştu.


Gündem 14.03.2021 17:00:00 0
Başkan Büyükakından İzmit’in köylerine yakın mercek

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit’in Sepetçiler, Gökçeören, Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, köylere yapılan hizmetler yerinde görülürken talepler de dikkatli bir şekilde dinlendi.

Köylerde yoğun ilgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Büyükakın, 7’den 70’e herkesle yakından ilgilenirken, çocuklar başta olmak üzere özellikle gençlerle sohbet etti. “Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışarak, milletimizin teveccühüne layık olabilmek için tevazu ve samimiyetle gayret ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Allahın rızasına giden yol milletimizin hayır duasını almaktan geçer. Gayretimiz budur ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

İzmit Sepetçiler’de köy müzesini ziyaret eden Başkan Büyükakın’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık da eşlik etti. Gökçören köyünün koca çınarlarıyla sohbet eden Başkan Büyükakın,  Nebihocalar ve Böğürgen köylerinde ise alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi Başkan Büyükakın, “Köylerimize ulaşımdan sosyal donatılara, çevreden gençlik hizmetlerine kadar sayısız hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tabi Büyükşehir olarak bunların yanı sıra köylerimize altyapıdan üstyapıya, içme suyundan yeni kanalizasyon hatlarına kadar hemşerilerimizin yeni ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” diye konuştu.


Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı
Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak