Başkan Gürkan: "Hizmet destanları yazıyoruz"

Darbeler tarihi üzerine gerçekleştirilecek olan söyleşi programına katılmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti 22. Dönem Adana Milletvekili Recep Garip, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.


Gündem 31.03.2021 18:00:00 0
Başkan Gürkan:
MALATYA (İGFA)- 22. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Recep Garip, Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Malatya’nın bereketli toprağından kültür, sanat, edebiyat fışkırdığını belirten Milletvekili Garip, Malatyanın şehir kültürü açısından vazgeçilmez tarafları olduğunu kaydetti.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya Destan Şehri dediklerini anımsatarak, "Bu topraklarda dün Sadrettin Koneviler, İbni Arabiler, Niyazi Mısriler, Mevlanalar bu coğrafyada ilim irfan destanları yazmışlar. Danişment Gaziler ve Battalgaziler de kahramanlık destanları yazmışlar. Bizler de yerel yöneticiler olarak burada hizmet destanları yazmak durumundayız. Bizim en büyük projemiz olarak tabir ettiğimiz sosyal entegrasyon insanlığın kardeşliğin temeli üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde olan Malatya paydası çerçevesi içerisinde Türkiye’nin gelecekteki hedefinde bütünleştirmek ülküsü içerisinde geleceğe istikbal açısından güvenle bakmamız gerekir” diye konuştu.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!