Başkan Gürkandan Malatya Emniyetine ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.


Gündem 11.04.2021 18:30:00 0
Başkan Gürkandan Malatya Emniyetine ziyaret
MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e yapmış olduğu ziyaret esnasında Polis Haftasını kutlayıp, şeref defterini imzaladı. Başkan Gürkan, "Memleketimizin asayişi ve huzuru noktasında canı ve kanı pahasına mücadele veren bütün Polis Teşkilatımızı tebrik ediyorum" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; "Geçtiğimiz günlerde Sayın Emniyet Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Ziyaretimizde Özel Harekât Bölgemizi konuştuk. TOKİ Başkanlığımız Özel Harekât Bölgemizin ihalesini yapacağını kendilerine ifade ettiler. İnşallah Özel Harekât Merkezimiz de yapılacak. Malatya’mızda ikinci bir Şoför Okulu olması anlamında hem de ticari ve sosyal alanların canlanması noktasında hem de ülkemizin can ve mal emniyetini temin etmekle görevli Polislerimizin Malatya ilimizde yetişmiş olması bizleri onurlandıracaktır. Ben bu anlamda Emniyet Müdürümüze de teşekkür ediyorum. Polis Teşkilatımızın 176. yılını kutluyorum." Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise, Başkan Selahattin Gürkanın, her anlamda ve her alanda kendilerini yalnız bırakmadığını ve sürekli destek olduğunu belirterek; "Malatya halkımıza da huzur ve güven içerisinde olmalarını ve bizleringörev başında sürekli olduğumuzu bildirmek istiyorum” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı