Başkan Koştudan milletvekillerine ziyaret

İzmirde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkanı olarak görevlendirilen Hamza Dağ’a ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a ziyarette bulundu.


Gündem 26.03.2021 09:00:00 0
Başkan Koştudan milletvekillerine ziyaret
İZMİR (İGFA)- Ankarada bir dizi temaslarda bulunan İzmirin Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, son Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Eyyüp Kadir İnan’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Makamlara yapılan ziyaretler sonrasında açıklama yapan Başkan Koştu, Güçlü İzmir, Güçlü Gelecek vurgusu yaparak, 10 yıllık hizmetsizlik dönemi ile yolları harabeye dönmüş, çamur ve çukurdan geçilmeyen her alanda hizmete susayan Bergama için AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında Ankara’dan her zaman destek aldıklarını hatırlattı. Bugüne kadar yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen milletvekillerinin yeni görevlerinden duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Koştu, "Bu görevlendirmeler Bergamamız olduğu kadar bizleri de ziyadesiyle heyecanlandırdı. Biz, 5 yıllık görev süremiz içerisine şehrimiz açısından vizyon niteliği olan çok büyük projeleri sığdırmaya ve yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü
Başkan Arı Lale sanayide Başkan Arı Lale sanayide