BAŞKAN TÜRK SÜTÇÜLER'İN GENEL SORUNUNU BAKAN YARDIMCISINA AKTARDI

Ak Parti Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'ya İlçenin sorunlarını aktardı...


Siyaset 19.06.2021 23:22:00 0
BAŞKAN TÜRK SÜTÇÜLER

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Isparta ziyaretinde Tarım sektörleriyle buluştu.

Tarım ve Orman konularını yerinde incelemek, çalışmalar hakkında Brifing almak ve yerel idarecileri bilgilendirmek, bilgi almak için yaptığı ziyaret oldukça olumlu geçti. 

Daha sonra AK Parti il teşkilatı ziyaretinde teşkilatların, belediye başkanlarının, ilçe başkanların taleplerini dinledi.

Ak Parti Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk, Bakan yardımcısı Akif Özkaldı'ya Sütçüler'deki maden ocaklarının durumu ile ilgili bilgiler verdi ve maden ocakları konusunda hassasiyet gösterilmesi noktasında yardım istedi. Başkan Hasan Ali Türk, Sütçüler ilçesinde aktif faaliyet gösteren Maden Ocak sayısı yaklaşık olarak 30 tanedir o bu ocakların ülke ekonomisine ve bölgemizde ki istihdama katkısı yadsınamaz. Fakat bununla birlikte bazı olumsuzlukları da beraberinde getirmiştir. Bizler yeraltı madenlerinin işlenmesine,mermerin çıkarılarak ülke ekonomisine kazandırılmasına karşı değiliz. Fakat yetkililerden, devlet büyüklerimizden tek talebimiz mermer ruhsatı verilirken izne açılan bölgenin yaşam alanına olan yakınlığı, su kaynaklarına olan yakınlığı, doğal yaşam alanlarına olan yakınlığı gibi konuların daha hassas bir şekilde yeniden gözden geçirilerek verilmesidir.


İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti