Başkan Yaltırak: Memleket İçin Yola Çıktık!


Siyaset 8.06.2021 13:06:00 0
Başkan Yaltırak: Memleket İçin Yola Çıktık!

Muharrem İnce’nin liderliğindeki Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, kamuoyunda partisi ile ilgili ‘CHP Küskünlerinin partisi’ algısı yaratılmaya çalışıldığını kaydederek “Memleket Partisi, memleket için yola çıkanların partisidir” dedi. 

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, partisinin Isparta’da ciddi vir örgütlenme çalışması içerisinde olduğuna işaret ederek “Isparta’da halk odaklı çok güzel çalışmalara imza atacağız. En kısa sürede ilçe başkanlarımızı belirleyeceğiz sizlerin aracılığınızla kamuoyu ile paylaşacağız.

Çok yakın zaman içinde tüm Isparta’da ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulları görevlerinin başına geçecekler. Üye kayıtlarımızın oluşmasının ardından Ağustos ayı itibariyle de Türkiye'nin genelinde genel kurullar yaparak başkan ve yönetim kurullarımızın üyelerimiz tarafından seçilmesini sağlayacağız. Memleket kadroları memleketi yönetmek için cansiperane bir şekilde ve tüm heyecanıyla, tabir-i caizse bir asker edasıyla yola çıkmış bulunuyor” dedi. 

Yaltırak, “Memleket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin küskünleri partisi değil tüm Türkiye'nin partisi olduğunu kısa zaman içinde herkese gösterecektir. CHP'ye saygımız sonsuz. Ancak bize sadece CHP'nin tabanından değil, aynı zamanda AK Parti'den, MHP'den, İYİ Parti'den ve diğer partilerden de ciddi katılımlar sağlanıyor.

Hangi partiden olursa olsun memleket sevdası ile bize katılmak isteyen tüm yurttaşlarımızın başımızın üstünde yeri vardır. Isparta da müthiş sayıda bir insan topluluğu bize desteklerini sunuyor ve partimize katılımlarını yüksek oranda gösteriyorlar.

Bizde halkımızın bu ilgi ve alâkasına kayıtsız kalmayacak ve Memleketimiz için sağlık, eğitim, ekonomi ve kültürel başta olmak üzere tüm adımları en hızlı ve en doğru şekilde hayırlısıyla atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma
Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı
Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi Nilüfer Afet Merkezi envanterini güçlendirdi
İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı