Başkan Yüceden ASKFye tebrik ziyareti

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığına yeniden seçilen Yaşar Zımba ve yönetimine tebrik ziyareti gerçekleştiren Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin amatör sporu için yapılacak her çalışmada her zaman yer alacağız” dedi.


Gündem 16.04.2021 16:30:00 0
Başkan Yüceden ASKFye tebrik ziyareti
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimini ziyaret etti. Amatör Spor Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yüce, yeniden başkanlığa seçilen Zımba ve yönetimini tebrik ederken amatör sporun gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Nazik ziyaretleri için Başkan Yüce’ye teşekkür eden ASKF Başkanı Yaşar Zımba, uyum içerisinde çalışmaya devam ederek amatör sporun gelişmesine katkı sunacaklarını ifade etti. Sporda gelişmenin ilk adımının amatör spor takımları olduğunu belirten Başkan Yüce, "Altyapıdan başlayarak sporun ve sporcunun her branşına destek veren, katkı sunan anlayıştan vazgeçmeyerek spor şehri olan Sakarya’mızda sporun gelişmesi, gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi için desteklerimizi ve yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi