Batmanda hafriyatlar geri dönüştürülüyor

Batman’da temel kazılarında çıkan hafriyat, yıkım molozundan çıkan hafriyat, ömrünü tamamlamış lastikler, bitkisel atık yağlar ve ambalaj atıkları Batman Belediyesi çalışmaları ile geri dönüşüme kazandırılıyor.


Gündem 8.03.2021 11:00:00 0
Batmanda hafriyatlar geri dönüştürülüyor

BATMAN (İGFA) - Batman’da son bir aylık zaman dilimi içerisinde 5 bin 474 metreküp temel kazısında çıkan hafriyat ve 5 bin 145 metreküp yıkım molozundan çıkan hafriyat atıkları geri dönüşüme kazandırıldı.

Ömrünü tamamlamış lastiklerin geri dönüşüme kazandırılması için 8 bin 850 kilogram lastiği anlaşmalı firmalara gönderen Batman Belediyesi, 754 kilogram bitkisel atık yağı ile 254 kilogram ambalaj atığını ilgili yerlere göndererek geri dönüşüme kazandırılmasını sağladı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı