Batmanda tren seferleri 22 Martta başlıyor

Batmanda koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında durdurulan tren seferleri nihayet başlıyor. İlk sefer 22 Martta yapılacak.


Gündem 16.03.2021 10:30:00 0
Batmanda tren seferleri 22 Martta başlıyor

BATMAN (İGFA) - Pandemi tedbirleri kapsamında havayolu ve karayolu ulaşımına getirilen kısıtlamalar, aşamalı olarak kaldırıldı ancak demiryolu ulaşımında kısıtlamalar aylarca devam etti. Siirt’in Kurtalan İlçesi’nden Batman ve Diyarbakır’a her gün trenle yolculuk yapan vatandaşlar kısıtlamanın kaldırılmasını dört gözle beklerken, DDY yetkililerinden beklenen açıklama geldi.

DDY yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mart Ayından bu yana ara verilen tren seferleri yeniden başlıyor. 22 Mart tarihinde başlayacak seferlerde her gün saat 05:30’da Batman Diyarbakır, saat 15:00’te Batman-Diyarbakır, Diyarbakır – Batman 08:15- Diyarbakır – Batman 17:50’de karşılıklı seferler yapacak.  


İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak İzmirli gençler bu proje ile tarımda üçüncü kuşağı başlatacak
Osmangazi, miniklerle şenlendi   Osmangazi, miniklerle şenlendi  
İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı İzmitli minik yüzücüler 23 Nisan'a kulaç attı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!