Batmanlı masanın sultanlarına Avrupa vizesi

1955 Batman Belediyespor Süper Lig Masa Tenisi Kadın Takımı Avrupa Kupaları için ilk 8’e girmeyi başardı. Sıra Avrupa Kupaları için Play-Off müsabakalarında.


Gündem 14.04.2021 13:30:00 0
Batmanlı masanın sultanlarına Avrupa vizesi
BATMAN (İGFA) - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Masa Tenisi Kadın Süper Ligi’nde mücadele edip ilk 8’de yer alarak Batman tarihinde bir ilke imza atan Batmanlı kadın sporcular, Avrupa kupaları için vize aldı. Tamamı alt yapıdan yetişen sporcular geçtiğimiz hafta 4. etap mücadelesi için Antalyaya gitmişti. 
1955 Batman Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Antalyadan gururlandıran başarıyla döndü. 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, kadın sporcuların tarihi başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hazırlık süreçlerine kendilerine destek olan başta Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin ile Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı