BEKSİAD’ın kampanyasında 378 kişi aşı oldu


Gündem 29.06.2021 19:00:00 0
BEKSİAD’ın kampanyasında 378 kişi aşı oldu

Bursada faaliyet gösteren Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen aşılanma kampanyasında bölgedeki işyerlerinde çalışan 378 kişi aşı oldu.

BURSA (İGFA) - Organize edilen aşılama kampanyasının  ardından açıklamada bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Vişne Ticaret Bölgesi’nde iş gücünün yoğun olduğunu, çalışanların aşıya daha rahat ulaşmasına yardımcı olmak için aşılama kampanyası düzenlediklerini ettiklerini dile getirdi.

Pandemiyle mücadele etmenin tek yolunun şuan için aşı olduğunun altını çizen Başkan Ömer Yıldız, “Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki esnaf ve çalışanlarımıza yönelik aşıyı ayaklarına getirme projesini başarıyla tamamladık. Bu anlamda biz de sektörümüze böyle bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz.   BEKSİAD olarak her zaman, her kurumla sektörümüz için iş birliği yapmaya hazırız.  Yeter ki insanlara faydalı bir iş olsun” dedi.

BEKSİAD üyesi işyeri sahipleri ile çalışanları da yaptıkları açıklamalarda BEKSİAD’a ve Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ettiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi