Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak


Gündem 11.06.2021 16:00:00 0
Beşköprü Caddesi Sakarya’ya yakışacak

Sakaryada yenileme çalışmaları devam eden ve birinci etap kapsamında 500 metrelik kısmı tamamlanan 32 Evler Mahallesi Beşköprü Caddesi’nin 750 metrelik ikinci etabı için asfalt çalışmaları başlatıldı. Güçlü altyapısı ve modern görünümü ile Beşköprü Caddesi çalışmalar tamamlandığında Sakarya’ya çok yakışacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 32 Evler Mahallesi’nde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak eskiyen ve sıklıkla arızalara sebep altyapı hattını yenileyen ekipler daha sonra asfalt çalışmalarına hız kazandırdı.

Asfalt çalışmalarından önce bölgenin zeminin hazırlayan ekipler böylelikle atılan asfaltın uzun ömürlü olmasını sağladı. Asfalt çalışmalarının ilk etabında 500 metrelik güzergahı yeni görünümüne kavuşturan ekipler geri kalan 750 metrelik kısım için asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını başlattı.

Bin 250 metre uzunluğa sahip güzergah tamamlandığında Sakarya’ya yakışır bir görünüme kavuşacak. Yaklaşık 3 bin 100 ton asfalt kullanılacak bölgede devam eden çalışmalar tamamlandığında ulaşım ve altyapı konusunda uzun yıllar boyunca sorun yaşanmayacak.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...