BİLGİÇ ISUBÜ'DE DEVAM EDEN İNŞAAT ALANLARINI ZİYARET ETTİ


Gündem 7.05.2021 02:31:00 0
BİLGİÇ ISUBÜ

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve beraberindeki heyet ile birlikte Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörlüğü yerleşkesinde yapımı tamamlanan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, iki binada yapılanan güçlendirme ve tadilat çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Rektör Diler;' Üniversitemizin fikir babası TBMM Başkanvekilimiz ve Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, üniversitemize katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir su kütlesi görseli olabilir


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar