Bodrum’un en büyük tesisine ilk temel yarın


Gündem 28.06.2021 15:00:00 0
Bodrum’un en büyük tesisine ilk temel yarın

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’a yapılacak olan en büyük tesis “Turgutreis İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin” temeli 29 Haziranda törenle atılıyor.

MUĞLA (İGFA) - Son dönemde özellikle Muğla’nın altyapı eksiklerini gidermek için büyük yatırımlarıhayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yine önemli bir projenin daha temelini atıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katılacağı törenle 29 Haziran saat 11.00’da “Turgutreis İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi” temeli atılıyor.

195 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

İnşası tamamlandığında Bodrum’un en büyük tesisi olacak olan “Turgutreis İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi” temeli atılıyor. 113 Milyon 600 bin TL yatırımla inşasına başlanan tesis 37 bin metreküp kapasiteye sahip olurken yaklaşık 195 bin kişiye hizmet verecek. Arıtma tesisinden Akyarlar, Turgutreis, Karabağ, Akçaalan, İslamhaneleri, Dereköy, Peksimet ve Bahçelievler mahalleri yararlanacak. Bu mahallelerde devam eden 160 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılacak bu tesise bağlanacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı