BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASININ 2.SİNİ DÜZENLENİYOR


Yaşam 3.05.2021 11:45:00 0
BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASININ 2.SİNİ DÜZENLENİYOR

BUCAK BELEDİYESİ EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE YARIŞMASININ 2.SİNİ DÜZENLENİYOR Bucak Belediyesi, tam kapanma döneminde evde ve bahçelerinde vakit geçiren vatandaşların moral ve motivasyonlarını arttırmak için kent genelinde “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması”nın bu yıl ikincisini düzenliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle tam kapanmanın yaşandığı kent genelinde moral ve motivasyonunu artırmak, yaşam alanlarını daha işlevsel ve estetik bir mekâna dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilecek olan yarışma için parkbahceler@bucak.bel.tr adresine 3 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek. Sonuçları 7 Haziran’da açıklanacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında evlerinde vakit geçiren vatandaşlarımızın bitki ve çiçek peyzaj çalışmalarına ağırlık vermesi nedeniyle, Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından geçen yılda olduğu gibi bu yılda  “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Yarışması” düzenleniyor. Amacımız vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkartmak”dedi. Başvurular 3 Haziran’a Kadar Devam Edecek 7 Haziran tarihinde açıklanacak sonuçların ardından ilk üç dereceye giren yarışmacılara Park Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde üretilen ürünler ödül olarak verilecek. 1. Piknik Masası 2. Ahşap Saksı 3. Ahşap Uçan Çiçeklik Rafı Yarışmada Yaş Sınırı Yok Bucak sınırları içerisinde yaşayan her yaş grubundan vatandaşın katılma imkânı bulabileceği bu ödüllü yarışma, doğaseverleri sanatsal tasarımlar yapmaya da yönlendirecek. Yarışma başvuru şartlarına Bucak Belediyesinin www.bucak.bel.tr internet adresinden ulaşabilecek olan yarışmacılar, tasarımlarına ait farklı açılardan çekilmiş jpg formatında 3 adet fotoğrafı, 3 Haziran 2020 tarihi Saat 23:59’a kadar parkbahceler@bucak.bel.tr mail adresine ulaştırabilecek. Yarışma sonuçları ise 7 Haziran Cuma günü Bucak Belediyesi’nin www.bucak.bel.tr  internet adresi ve sosyal medya üzerinden açıklanacak.  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı