Bucak'taki Yangında Mağdur Oldular Mağduriyet Giderilecek


Gündem 20.03.2021 01:38:00 0
Bucak

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, geçtiğimiz günlerde evi yanan Adem Özbek ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Ünal ziyarette Adem Özbek ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Tanrıkulu ve Başkan Emrullah Ünal yanan evde incelemelerde bulunarak, Belediye Hizmet Birimleri Müdürü ve Fen İşleri Müdürlerinden gerekli incelemeleri yaparak yangın mağduru aileye gerekli yardımın yapılması talimatını verdi.

Evi yanan Adem Özbek İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Ünal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür, “Allah razı olsun kaymakamımız ve başkanımız ziyaretimize geldi. Sağolsun bu kötü günümüzde devletimizi ve belediyemizi yanımızda görmek bizleri çok memnun etti” dedi.

Başkan Ünal sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu güne kadar bir çok mağdur aileye Belediye olarak gerekli yardımların yapıldığını belirterek, “Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Birim müdürlerimizle birlikte yanan evimizde gerekli incelemeleri yaptık. Maalesef çıkan yangında evimiz kullanılamaz hale gelmiş. Ailemizin mağduriyetinin en kısa zamanda giderilmesi ve gerekli çalışmaların yapılması yönünde gerekli talimatları verdim. Evi yanan ailemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Afetlerden büyük üzüntü duyduğunu belirten Kaymakam Tanrıkulu, "Devlet olarak yangından dolayı zarar gören vatandaşımızın yaralarını en kısa sürede saracağız.  Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz ile ilgili kamu kurumlarımız hasar tespiti ve hak sahipliği çalışmalarını sürdürüyor. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Ünal'a bu ziyaretinde Bucak Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ve Yasin Çiçek, AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak İlçe Emniyet Müdür Erdal Karakaya ve birim müdürleri de eşlik etti.


Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler
Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk
Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu
Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu
Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik