Budo Gemlik istanbul’dan galibiyetle döndü

Budo Gemlik, İstanbul’da Nadir Gold İstanbul Basketi 71-65 yenerek 9. galibiyetini aldı.


Gündem 12.04.2021 00:00:00 0
Budo Gemlik istanbul’dan galibiyetle döndü

Feyzi SARIKAYA (GemlikLife)

BUDO Gemlik 1. periyottaki etkili oyunu ile skoru 25-11 taşıdı. 2 çeyrekte tempoyu koruyamayan Gemlik ekibi periyotu 24-14 kaybetmesine rağmen devreye 39-35 önde girdi.

3.Çeyreğin 3. dakikasında Maurice  Watson ile farkı 8 sayıya çıkaran Budo Gemlik savunmada yaptığı hatalar ile son periyoda 56-50 önde girdi.  Dördüncü çeyrek boyunca İstanbul Basket takibini sürdürdü, 1:10 kala fark 3 sayıya (66-63) düştü. Emre Tanışan 7 saniye kala serbest atışlarla farkı 5 sayıya çıkardı: Budo Gemlik İstanbul Basketi 71-65 yenerek 9 galibiyetini aldı.
  
BUDO Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Beykay Bulut, İstanbulda çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İstanbul Basket karşısında aldığımız galibiyet ile ligin bitimine 4 hafta kala İstanbul Basketbolun bir alt lige düşmesi kesinleşti. Gemlik için elimizden gelen tüm fedakarlığı göstererek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz" dedi. Başkan Bulut, 22 Nisan Perşembe günü Gemlik için çok önemli bir gün yaşayacaklarını belirterek, ilk defa Gemlikten bir müsabakanın  TRT2 Spor’da canlı olarak yayına şahitlik edeceklerini söyledi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı