Bulgaristanlı soydaşlardan Manisa’ya tam not


Gündem 9.07.2021 08:30:00 0
Bulgaristanlı soydaşlardan Manisa’ya tam not

Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Rafet Ulutürk ve beraberindeki heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal’ı ziyaret etti.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Rafet Ulutürk, Genel Başkan Yardımcısı Doktor Nedim Birinci ve Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Armutçu’yu makamında konuk etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Göksel Topçu da yer aldı. Ulutürk, ziyarette önümüzdeki günlerde Bulgaristan’da yapılacak olan seçimlerde Manisa’da yaşayan soydaşların oylarını kullanması yönünde çağrıda bulundu.

Manisa’yı çok beğendiğini de belirten Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Rafet Ulutürk, “Manisa’ya ilk kez geldim. Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciliğinin farkı gerçekten hissediliyor. Modern ve yeşillikler içerisinde bir şehir. Belediyecilik anlamında şehri çok beğendim” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal da, ziyaretleri nedeniyle Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Rafet Ulutürk ve beraberindeki heyete teşekkür etti.


Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor
Eti Maden personel alımı yapacak Eti Maden personel alımı yapacak