Burdur Çeltikçi Belediyesinde torpil iddiası:


Siyaset 28.04.2021 22:25:00 0
Burdur Çeltikçi Belediyesinde torpil iddiası:

Burdur Çeltikçi ilçe Belediye Başkanı Recep Aydın'ın, kızını belediyeye itfaiye eri olarak işe aldığı ve mülakat sürecinde diğer adayları tehdit ettiği ileri sürüldü.

Burdur’un Çeltikçi ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Recep Aydın’ın belediyede açılan ve kızının da aday olduğu 1 kişilik itfaiye eri alım mülakatına girerek diğer 3 adayı tehdit ettiği iddia edildi. Adaylar olayı hem CİMER’e bildirdi, hem de yargıya taşıdı.  

Edindiğimiz bilgilere göre belediyede, 1 adet itfaiye eri alımı için sınav düzenledi. Sınava Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın'ın kızı ve 3 aday katıldı. Aydın, mülakat yapılan salona giren adaylarını tehdit etti. Olaya tepki gösteren adaylar CİMER’e şikayette bulunarak konuyu yargıya taşıdı. 


“‘BENİM BELEDİYEM’ DİYEREK TEHDİT ETTİ” 

Yapılan sınava uzun süre çalıştığını ve hakkının yenildiğini belirten Emre Sayın, şunları söyledi, “Eylül ayında belediyenin itfaiye eri alımı için sınav yapıldı. Bende aday olarak mülakata girdim Birinci sırada belediye başkanının kızı vardı. Sınavın olduğu zaman Belediye Başkanı Recep Aydın sınav yerine girerek, ‘Benim kızımın girdiğini biliyorsunuz. Niye geldiniz? Benim belediyem, ağzınıza tükürürüm' dedi. 

SINAVI KIZI KAZANDI  

Daha sonra da komisyon başkanının odasına girdi. Belediye başkanı hakkımız yiyerek kızını kazandırdı. Ben de sınavın iptali ve atamayı durdurma kararı almak için dava açtım. Mahkemeden ilk karar çıktı. Başkanın kızın atamasını durdurdular dava hala devam ediyor. Diğer arkadaşlar ise CİMER'e şikayette bulundu” dedi. 

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı