Burdur İŞKUR'dan Mobilya İmalatına 16 Kişilik İstihdam


Gündem 30.04.2021 02:09:00 0
Burdur İŞKUR

İŞKUR'DAN MOBİLYA İMALATINA 16 KİŞİLİK İSTİHDAM

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Dekor Mobilya Tek. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol ile 16 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Dekor Mobilya Tek. San. Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol ile 16 kişi işbaşı eğitim programı kapsamında Fabrikada işe başlayacak.

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 16 kişi "Mobilya Döşeme İşçisi" mesleğinde çalışacak.  İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 16 vatandaşımız "Mobilya Döşeme İşçisi" mesleğinde 3 Mayıs da işe başlayacağını söyledi.  İŞKUR İl Müdürü AKALIN, "Yapacağımız 16 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir.

Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı