Bursa Ana Kucağı’nda karne heyecanı


Gündem 2.07.2021 15:00:00 0
Bursa Ana Kucağı’nda karne heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin toplumun her kesiminin okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla hizmete aldığı Ana Kucağı Eğitim Merkezlerinde 1000’i aşkın çocuk karne heyecanı yaşadı.

BURSA (İGFA) - Alacahırka Ana Kucağı Eğitim Merkezi’ndeki minikler hazırladıkları gösteriyle büyük alkış alırken, karneleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın elinden aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Alacahırka Ana Kucağı Eğitim Merkezindeki çocukların karne heyecanına ortak oldu. Bina bahçesinde müzikal gösteri sergileyen minikler, performanslarıyla velilerden alkış aldı. Daha sonra sınıfları gezerek çocuklarla sohbet eden Başkan Aktaş, bir eğitim dönemini geride bırakan çocuklara karnelerini dağıttı. Çocuklara karnelerin yanında çeşitli hediyeler de verildi. Ziyarette çocuklar da hazırladıkları el işi çalışmasını Başkan Aktaş’a takdim ederek teşekkür etti.

"PROJEYİ TÜM İLÇELERE YAYACAĞIZ"

Alacahırka Ana Kucağı Eğitim Merkezi’nde çocukların karne heyecanına ortak olduklarını söyleyen Başkan Aktaş, evlatların yaşadığı her başarının anne ve babalara da heyecan verdiğini belirtti. Yeni dönemle birlikte ‘Ana Kucağı’ projelerini başlattıklarını, bu yıl itibariyle sayının 13’e ulaştığını ifade eden Başkan Aktaş, Alacahırka Ana Kucağı Eğitim Merkezi’nin de bu yılın ikinci yarısında faaliyete geçtiğini hatırlattı. Amaçlarının anaokullarına çeşitli sebeplerden ötürü ulaşamayan ailelere destek olmak olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, "Ana Kucağı projesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin isim hakkının olduğu orijinal bir projesidir. Bu proje, geleceğimiz olan yavrularımıza eğitimleri, şehre aidiyet hissetmeleri, büyüklerine saygı ve hürmet göstermeleri noktasında altyapı oluşturacaktır. Çocuklarımızın gelişimine katkı verebiliyorsak ne mutlu bizlere” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı