Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol’da rakipler belli oldu


Gündem 16.06.2021 12:00:00 0
Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol’da rakipler belli oldu

Voleybol Bölgesel Lig Bursa Grubu’nu kayıpsız geçen Büyükşehir Belediyespor, 2. Lig yolunda son sınavlarını kadınlarda Kütahya, erkeklerde Balıkesir’de 21-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Grubu’nda verecek.

BURSA (İGFA) - Voleybolda Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 2’şer maçını da kazanarak final grubuna yükselen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün kadı ve erkek takımlarının bu etaptaki rakipleri belli oldu. Lige iddialı bir giriş yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Kadın Voleybol Takımı Kütahya’da, 2.Lig için, Erkek Voleybol Takımı ise Balıkesir’de mücadele edecek. 21-23 Haziran tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecek Kadınlar Bölgesel Lig Final Grubu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bilecik Bozüyük Belediyespor, Manisa Seramiksan ve Balıkesir Havran Fatihspor ile mücadele edecek. Balıkesir Grubu’nda yer alan Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ise Kocaeli Karamürsel İdman Yurdu, Uşak Ayna Halk Oyunları ve İzmir Altekma ile 2. Lig için karşı karşıya gelecek. Final Grubu maçları, erkeklerde 8, kadınlarda ise 11 grupta gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek Final Grubu maçları sonunda gruplarını ilk sırada bitiren ekipler ise adını 2. Lig’e yazdıracak.iyespor Voleybol Takımları’nın Final Grubu’ndaki rakipleri belli oldu Voleybol Bölgesel Lig Bursa Grubu’nu kayıpsız geçen Büyükşehir Belediyespor, 2. Lig yolunda son sınavlarını kadınlarda Kütahya, erkeklerde Balıkesir’de 21-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Final Grubu’nda verecek. 

Voleybolda Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 2’şer maçını da kazanarak final grubuna yükselen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün kadı ve erkek takımlarının bu etaptaki rakipleri belli oldu. Lige iddialı bir giriş yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Kadın Voleybol Takımı Kütahya’da, 2.Lig için, Erkek Voleybol Takımı ise Balıkesir’de mücadele edecek. 21-23 Haziran tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecek Kadınlar Bölgesel Lig Final Grubu’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bilecik Bozüyük Belediyespor, Manisa Seramiksan ve Balıkesir Havran Fatihspor ile mücadele edecek. Balıkesir Grubu’nda yer alan Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ise Kocaeli Karamürsel İdman Yurdu, Uşak Ayna Halk Oyunları ve İzmir Altekma ile 2. Lig için karşı karşıya gelecek. Final Grubu maçları, erkeklerde 8, kadınlarda ise 11 grupta gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek Final Grubu maçları sonunda gruplarını ilk sırada bitiren ekipler ise adını 2. Lig’e yazdıracak.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!