Bursa’da BALKANTÜRK açık hava müzesi Eylül’de açılacak


Gündem 3.07.2021 11:30:00 0
Bursa’da BALKANTÜRK açık hava müzesi Eylül’de açılacak

Bursada BALKANTÜRKİSADın Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Nilüfer Belediyesinin destekleri ile hayata geçirmeye çalıştığı BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi, Eylül ayında resmi açılışa hazırlanıyor.

BURSA (İGFA) - Geçtiğimiz Nisan ayında Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren ve pandemi kısıtlamaları nedeniyle protokol ziyaretlerini tamamlayamayan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulunu kabul eden Başkan Aktaş, “Balkan ve Rumeli ile gönül bağımız her zaman devam edecektir” dedi.

Ziyarette Başkan Aktaş’a Yeni dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD olarak Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile Minia BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, müzenin resmi açılışının Eylül ayında yapılacağını söyledi.

Ziyaret Bursa’nın genel meseleleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz