Bursa’da başarılı meyve sebze ihracatçılarına ödül


Gündem 6.07.2021 18:00:00 0
Bursa’da başarılı meyve sebze ihracatçılarına ödül

Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB), 2019-2020 yılının en başarılı ihracatçı firmalarını ödüllendirdi.

BURSA (İGFA) - UMSMİB tarafından, 2019 İhracatın Yıldızları Ödülleri kapsamında platin, altın, gümüş ve bronz olmak üzere 4 kategoride toplam 77 firmaya, 55 ödül ve 22 ihracat başarı sertifikası verildi. 2020 İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde ise yine 4 kategoride olmak üzere toplam 76 firmaya 54 ödül ve 22 ihracat başarı sertifikası verildi.

UMSMİB’in 2019 Platin İhracat Ödülleri’nde ilk beşte olan firmalar Erbak Uludağ, Anadolu Efes, Elite Naturel, Frigo-Pak ve Penguen olurken; 2020 Platin İhracat Ödülleri’nde ise ilk beşte sırasıyla, Erbak Uludağ, Penguen, Anadolu Efes, Elite Naturel ve Frigo-Pak yer aldı. 2019-2020 yıllarında başarı gösteren firmalara ödüller pandemi sebebiyle kargo yoluyla gönderildi.

Ödül alan firmaları kutlayan UMSMİB Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kamiloğlu, Türkiye’nin kendi kendini doyurabilecek ve ihracatta başarılı rakamlara imza atabilecek potansiyele sahip olduğunu her fırsatta söylediklerini belirterek, ödül alan tüm firmaları tebrik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı