Bursa’da kitapla umut yolculuğuna Büyükşehir desteği


Gündem 4.06.2021 13:00:00 0
Bursa’da kitapla umut yolculuğuna Büyükşehir desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin okuma alışkanlığı kazanmaları ve bilgiye daha kolay ulaşabilmeleri amacıyla başlattığı kitap toplama kampanyasına toplam bin 700 kitap bağışlayarak destek oldu.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki 10 adet kütüphaneyle toplumun her kesimine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yoğun kütüphanecilik hizmeti yürütüyor. Çeşitli kurum ve kuruluşların düzenlediği kitap toplama kampanyalarına her dönem destek olan Büyükşehir Belediyesi, cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin okuma alışkanlığı kazanmasına destek olmak amacıyla başlatılan ‘Bir kitap bir umut’ kampanyasına katkı sundu.

Uluyol Adliye Binası’nda devam eden kitap toplama kampanyasına kamu kurumları, kitapevleri, sivil toplum kuruluşları ve adliye çalışanları büyük ilgi gösterirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de basımını yaptığı kültür yayınları ile kişisel gelişime katkı sağlayacak güncel yayınları bağışladı.

Bursa’dan yaklaşık 10 bin kitap bağışının olduğu kampanyaya, Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Halide Serpil Şahin ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüseyin Buran kitapları teslim etti.


Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet