Bursa’da Nilüferköy yollarına Osmangazi eli


Gündem 9.07.2021 11:00:00 0
Bursa’da Nilüferköy yollarına Osmangazi eli

Bursada Osmangazi Belediyesi, planlı ve yaşanabilir bir Osmangazi için bir yandan yeni yollar açıyor,bir yandan da açılan imar yollarında kaldırım düzenlemesi, bordür, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmaları yürütüyor.

BURSA (İGFA) - Mevcut yollarda yürütülen iyileştirmeler dışında, uygulama planlarındaki imar yollarını açan Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları tamamlanan Nilüferköy Mahallesi 14’üncü Lale Sokak ve 20’inci Şirin Sokak’ta tretuvar ve parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

Yaya ve araç trafiğine yönelik ciddi yatırım yaptıklarını söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ulaşımyatırımlarımız, bütçemizde de ciddi yer tutuyor. Bir yandan mevcut yollarda zemin ve kaldırımlara yönelik iyileştirme çalışmaları yaparken,diğer taraftan da yeni imar yolları açıyoruz. Nilüferköy, son yıllarda gelişen mahallelerimizden birisi. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında,bu mahallemizdeki sokaklarda bordür ve tretuvar çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, iki sokakta 340 metre bordür, 720 metrekare de parke döşemesi gerçekleştirdi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sokaklarımız asfaltla kaplanacak” diye konuştu.


Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı
AKOM'dan meteorolojiik uyarı AKOM'dan meteorolojiik uyarı
Turistik ilk sefere uğurlandı Turistik ilk sefere uğurlandı
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret