Bursa Gemlik Belediyesi heyeti Navodari’de


Gündem 29.07.2021 16:30:00 0
Bursa Gemlik Belediyesi heyeti Navodari’de

Bursanın Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, beraberindeki heyet ile kardeş şehir Romanya Navodari Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sertaslan’a eski belediye başkanı Mehmet Turgut’un yanı sıra meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti.

BURSA (İGFA) - Kardeş şehirler arasında pandemi nedeniyle yapılamayan ziyaretler bu yıl devam ediyor. Bursanın Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve beraberindeki heyet, Navodari Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Navodari Şenlikleri”nin davetlisi olarak kente gitti. Ziyarette bir kez daha seçilen Sosyal Demokrat Partili Florin Chelaru’yu tebrik eden Sertaslan, kardeş şehir programlarının farklı kültürler arasında iletişim kurabilmek açısından önemli olduğunu söyledi.

Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Kentlerimizin ilerleyip gelişmesi, farklı kültürler arasında etkileşim kurarak kentlerimize faydalı çalışmalar yapmak için kardeş şehir ilişkilerinin gelişmesini arzu ediyoruz. Gemlik, zeytini ile anılsa da turizm ve sanayide de gelişen bir kent. Kardeş şehir ilişkilerimiz ile tarımda, sanayide ve turizmde kentlerimizin ilerlemesini sağlayacağız.”

Gemlik ve Navodari belediyeleri, 2000 yılında iki belediye meclisinin aldığı karar ile kardeş şehir olmuşlardı. Kardeş şehir ilişkileri ile iki belediye arasında sanayi, turizm ve ticaret faaliyetleri gelişirken festival ve özel günlerde belediyeler arasında ziyaret ve davetler gerçekleşiyor.



Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı