Bursa Gemlik’te HÜDAPAR Kadın Kolları’nda yönetim değişikliği


Gündem 11.06.2021 18:00:00 0
Bursa Gemlik’te HÜDAPAR Kadın Kolları’nda yönetim değişikliği

Bursanın Gemlik ilçesinde HÜDAPAR Kadın Kollarında yönetim değişikliği yaşandı. Sibel Oruçoğlu, özel sebeplerden dolayı başkanlık görevini Fatma Gürbüze devretti.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) - HÜDAPAR Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Fatma Gürbüz, parti kurulduğu günden itibaren çalışmaların içinde olduğunu ve hangi kademe olursa olsun hakkıyla ve layıkıyla görevini ifa etmeye çalıştığını belirtti. Gürbüz, HÜDAPARın içinde bir hizmet neferi olmasının kendisi için de onur olduğunu ifade ederek, "Gelin bu medeniyet projesinin içinde bir ve beraber olalım. Gemlik kadınlarına kapılarımız her zaman açık. Çalışmalarımıza en kısa zamanda hız kazandıracak adımlar atacağız" dedi.
Fatma Gürbüz başkanlığındaki yeni yönetimde yapılan görev bölümünde Emine Karaca başkan yardımcısı, Sibel Oruçoğlu sekreter, Eda Kızılaltun muhasip olurken, Nalan Karaca ve İpek Aytekin ise üye olarak görev aldı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı