Bursa Gemlik’te Saadet gençliği Hasan Behlül Bayrak’a emanet


Gündem 6.07.2021 11:00:00 0
Bursa Gemlik’te Saadet gençliği Hasan Behlül Bayrak’a emanet

Bursanın Gemlik ilçesinde yaklaşık iki yıldır Gençlik Kolları Başkanlığını başarıyla yürüten Celal Demirtaş bayrağı Hasan Behlül Bayrak’a teslim etti.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) - Saadet Partisi Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. İkram Akkaya’nın da katılımıyla devir teslim töreni gerçekleştirdi.

Gemlik İlçe Başkanlığı döneminde gençlik kollarına çok sayıda genç kazandırdıklarını dile getiren Celal Demirtaş, "Önce Ahlak ve Maneviyat" anlayışını düstur edinmiş bir yapılanma olduklarını belirterek, "Gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yanı sıra ülke gündemine hakim, oynanan oyunları bozabilecek bilgi ve donanıma sahip vatan ve millet sevgisiyle harmanlanmış gençlik ordusu kurmak için mücadele ediyoruz" dedi. Demirtaş, aynı hassasiyeti taşıdığına inandığı Hasan Behlül Bayraka görevi devrederken, değerli katkılarından ötürü birlikte görev yaptığı tüm kardeşlerine teşekkür etti.


Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği
Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı
Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma