Bursa İtfaiye ekibi Marmaris için yola çıktı


Gündem 31.07.2021 17:30:00 0
Bursa İtfaiye ekibi Marmaris için yola çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 7 araç ve 21 personel Muğla Marmaristeki yangınlara müdahale etmek için yola çıktı.

BURSA (İGFA) - Adana, Antalya, Muğla, Mersin, İzmir ve Osmaniye başta olmak üzere 28-31 Temmuz tarihleri arasında 26 ilde çıkan 98 yangının 81i kontrol altına alınırken, yangın söndürme çalışmalarına farklı illerden destek yağıyor. İçişleri Bakanlığı, Orman Bakanlığı ve AFADın talimatları doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşın talimatıyla Muğla Marmaristeki orman yangınına müdahale için İtfaiye Daire Başkanlığı ve BUSKİ ekipleri hazırlandı. Küçük Sanayi İtfaiye İstasyonunda hazırlıklarını tamamlayan 21 personel, 7 araç ile yola çıktı.

İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım, orman yangınlarının ivedilikle söndürülmesi için Bursa ekibinin de görev başında olacağını belirterek, yangınların bir ön önce söndürülmesini temenni etti.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!