Bursa İTÜDER’de Tuğcu ile devam


Gündem 30.06.2021 19:00:00 0
Bursa İTÜDER’de Tuğcu ile devam

Bursa’daki İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarını bir araya getiren Bursa İTÜDER, 12. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Başkan seçilen Hasan Tuğcu, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

BURSA (İGFA) - İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarını tek çatı altında buluşturan Bursa İTÜDER 12’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Bursa İTÜ Evi’nde gerçekleştirildi. Güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Hasan Tuğcu, “Köklü bir camianın temsilcisi olarak, kentimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızın bulunduğunun bilincindeyiz” dedi.

MESLEKİ ETKİMİZİ ARTIRACAĞIZ

2018-2021 faaliyet raporunu dernek üyeleriyle paylaşarak özverili çalışmaları nedeniyle görev yaptığı tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunan Dernek Başkanı Hasan Tuğcu, “Geride bıraktığımız 3 yılda yaşanan pandemi ve krize rağmen Bursa İTÜDER olarak hem kamuoyu, hem üniversitemiz, hem de mezunlarımız nezdinde değer üreten çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni dönemde başta İTÜ Evi’ni genişletmek olmak üzere mevcut projelerimizin devamını sağlamayı, üye sayısını arttırmayı ve mezunlarımıza yönelik daha çok etkinlik gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak mesleki alanlarda daha etkin olacağız” diye konuştu.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Tek listeyle gidilen seçimde Hasan Tuğcu Başkanlığında Servet Büyükpoyraz, Fettah Bilaloğlu, Müge Oy, İbrahim Şirin, Mustafa Safa Orakçı ve Feryal Biçkici Yönetim Kurulu’nda görev alan isimler oldu. Denetleme Kurulu üyeliklerine Mehmet Sakallıoğlu, Remzi Sütçü ve Tuncer Dikensak seçilirken Turgay Erdem, Esat Gürkan Kanbir ve Berat Tunakan da Onur Kurulu üyeliğine getirildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı