Bursa İznik’te Süper Enduro heyecanı


Gündem 31.07.2021 18:30:00 0
Bursa İznik’te Süper Enduro heyecanı

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışları İznik’te magazin startıyla başladı.

BURSA (İGFA) - Etkinliğin magazin startını İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta verdi. Ardından Elbeyli Er Meydanındaki yarışların startı verilmeye geçildi. Buradaki starta AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Orhangazi Kaymakamı İznik Kaymakam Vekili Süleyman Özçakıcı, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Ufuk Ay ve Fatma Şahin, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri yarışların startını verdiler.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2021 yarış takviminde yer alan Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan Elbeyli Er Meydanı’nda 31 Temmuz – 1 Ağustos tarihlerinde gerçekleşiyor. İznik Belediyesi’nin de destek verdiği şampiyonada Elbeyli Er Meydanı’nda toplu start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışılıyor. Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yapılacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı