Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan önce görme engelli oldu, sonra göbek attı!


Gündem 19.06.2021 11:00:00 0
Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan önce görme engelli oldu, sonra göbek attı!

Bursada Mustafakemalpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen ‘Yaz Festivali’ etkinliğinde özel çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

BURSA (İGFA) - Bursanın Mustafakemalpaşa ilçesinde çocukların gönüllerince eğlenmesi için onlarla beraber göbek atan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, farkındalığı arttırmak için gözlerini bağladı eline baston aldı ve görme engelli oldu.

Etkinliğe;Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri. Öğretmenler, STK Temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan iyileştirme çalışmalarıyla baştan sona yapılan değişim ve dönüşümün ardından yeni bir görünüme kavuşan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi en özel misafirlerini ağırlarken, Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim öğretim yılı boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler stantlarda sergilendi. Özel öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar stantları gezen katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yapıldığı alanda özel çocuklar kaşıkla yumurta taşıma yarışması ve sandalye kapmaca oynarken ortaya renkli görüntüler çıktı. Mustafakemalpaşa Belediye Orkestrasının seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenen özel çocuklar oyun havaları ile göbek atıp dans ederken Belediye Başkanı Mehmet Kanar’daçiftetelli oynayarak onlara eşlik etmeyi ihmal etmedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı