Bursa Nilüfer’de Aydın Esen ile caz keyfi


Gündem 30.06.2021 12:30:00 0
Bursa Nilüfer’de Aydın Esen ile caz keyfi

Bursada dünyaca ünlü piyanist ve besteci Aydın Esen, 6. Nilüfer Caz Tatili’nde sergilediği performansla müzikseverleri büyüledi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Nilüfer Caz Tatili birbirinden değerli müzisyenleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. 6. Nilüfer Caz Tatili’nde bu kez dünyaca ünlü piyanist ve besteci Aydın Esen, Balat Atatürk Ormanı’nda sahne aldı.

Uzun yıllar New York’ta yaşayan virtüöz piyanist ve besteci Aydın Esen, birçok plak şirketiyle çalışarak elektronik müzik dünyasında sessizce, sayısız başarıya imza attı. Miroslav Vitous, Vinnie Colaiuta, Eddie Gomes, başta olmak üzere birçok dev isimle çalışmalar yapan Aydın Esen, yakın zaman önce yayımladığı "LightYears" albümüyle de bir kez daha dünyaya nerede olduğunu gösterdi.

Fussion caz ve post-bop’u elektronik unsurlarla renklendirdiği emprovizasyonlarıyla Nilüfer Caz Festivali’ne renk katan Aydın Esen, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. İki saat süren konser sonunda büyük alkış alan Esen’e günün anısına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de plaket vererek teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi