Bursa Nilüfer’de cezaevinde şiir buluşması


Gündem 14.07.2021 10:30:00 0
Bursa Nilüfer’de cezaevinde şiir buluşması

Bursada Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri,  Yılın Yazarı Gülten Akın etkinlikleri kapsamında Bursa H Tipi Cezaevinde bir şiir buluşması gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nin düzenlediği 2021 Yılın Yazarı Gülten Akın Etkinlikleri farklı alanlarda devam ediyor. Etkinlikler bu defa cezaevine taşındı. Buluşmada şair, yazar, yayıncı ve editör Murat Çelik,  Gülten Akının hayatı ve şiir yolculuğunu anlattı.

Şair, yazar ve yayıncı-editör Murat Çelik yürütücülüğünde Bursa H Tipi Cezaevinde bir şiir buluşması gerçekleştirildi. Yaklaşık 50 katılımcının bulunduğu oturumlarda Gülten Akının hayatı ve şiir yolculuğu paylaşıldı.

Katılımcılara, Gülten Akının “Kuş Uçsa Gölge Kalır” adlı kitabıyla birlikte defter, kartpostal, kalem, ayraç ve broşürlerden oluşan çantalar armağan edildi.  Kurum Müdürü ve Eğitim Birimi sorumluları gerçekleştirilen etkinliklerden memnuniyetlerini dile getirdi. 


Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
Cinayet şüphelileri kıskıvrak Cinayet şüphelileri kıskıvrak
Bursa'da ilk ders zili ünlü oyuncu Çetin Altay'dan Bursa'da ilk ders zili ünlü oyuncu Çetin Altay'dan
Vakıfbank'tan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracı Vakıfbank'tan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracı
ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK