Bursa Nilüfer’de keyifli satranç şenliği


Gündem 4.07.2021 10:30:00 0
Bursa Nilüfer’de keyifli satranç şenliği

Bursanın Nilüfer Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte Satranç Şenliği düzenledi. 150 kişinin katıldığı şenlik, pandemi süreci sonrasında Türkiye genelinde  düzenlenen en büyük satranç organizasyonlarından biri oldu.

BURSA (İGFA) - Bursanın Nilüfer Belediyesi Satranç Şenliği, satranç tutkunlarını bir araya getirdi. Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlediği şenlik, Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 8 yaş altı, 10 yaş altı, 12 yaş altı ve açık kategori olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlenen şenliğe ilgi büyük oldu. 

Şenliğin açılış hamlesini, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ile Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi ve turnuva başhakemi Mehmet Durak yaptı.

Gösterilen ilginin mutluluk verdiğini söyleyen Başkan Turgay Erdem,  turnuvaya katılanlara başarılar diledi.
Satranç sporunun gelişmesi ve geniş kitlelere ulaşması amacıyla düzenlenen şenliğe Türkiye’nin farklı illerinden katılım oldu. Yaklaşık 150 kişilik katılımcı sayısı ile pandemi süreci sonrası yüz yüze gerçekleştirilen en büyük satranç organizasyonlarından biri olan turnuvada veliler de çocuklarını yalnız bırakmadı. Tur aralarında çocuklar için düzenlenen eğlenceli oyun ve aktivitelerin renk kattığı şenlik, katılan herkese  keyifli bir gün yaşattı.

Turnuva sonunda tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verilirken, dereceye girenlere de kupa ve madalyaları takdim edildi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor