Bursa Orhangazi’de Taşıyıcılar’da Güneş ile devam


Gündem 6.07.2021 18:00:00 0
Bursa Orhangazi’de Taşıyıcılar’da Güneş ile devam

Bursa Orhangazi’de kendi bünyesinde yaptığı önemli yatırımlar ve taşıma sektöründe son yıllarda bölgede bir marka haline gelen 61 nolu Orhangazi Karayolu Yük Taşıma Kooperatifinde olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 

BURSA (İGFA) - Bursanın Orhangazi ilçesinde 61 Nolu Karayolu Yük Taşıma Kooperatifine dev depolama tesisleri kazandıran mevcut başkan Beytullah Güneş tek aday olarak girdiği ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği  2020-2021 seçimli olağan gelen kurul toplantısında ortakların oyları ile  yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Bülent Keskinden’in yaptığı kooperatif kongresi, bu yıl ilk kez kurum lokali yerine yeni depo ve antrepo tesislerinde yapıldı. Kooperatif yönetiminin hazırladığı kooperatif ve yeni tesislerin anlatıldığı tanıtım filminin de izletildiği kongrede Başkan Beytullah Güneş geride kalan 3 yıllık dönemde özellikle kooperatif bünyesine kazandırılan yeni depo ve antrepo tesislerinin satın alınma süreci ile mali tablo konusunda görseller eşliğinde uzun bir sunum gerçekleştirdi. Kooperatif faaliyetlerini anlatan Beytullah Güneş, her yıla ait kalem kalem de hesaplar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kooperatif başkanı Beytullah Güneş son yıllarda başta yönetiminin ve kooperatif ortaklarının destekleri ile önemli işlere imza attıklarını belirterek özellikle kooperatif bünyesinde kurulan depolama alanlarının mevcut güçlerine daha güç kattığını ve önümüzdeki süreçte Orhangazi’de gerek ekonomik , gerek istihdam gerekse Türkiye’deki  taşıma sektörüne verdikleri kazanımlar ile çalışmalarının aynı kararlılık ve azimle devam edeceğini söyledi.

Kooperatifin 2021-2022 yılı tahmini bütçesinin 132 milyon 700 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda, tek liste ile seçimlere giren mevcut başkan Beytullah Güneş yeniden başkanı seçildi. Güneş başkanlığındaki yönetimde, Turgay Yazıcı, M.Turgut Göçmen, Ahmet Turan, Hakan Efe, Akif Yazıcı ve Adem Korde yer alırken,  Ömer Yazıcı, Hüseyin Arslan, Cihan Muslu yeni dönemde denetleme kurulunu oluşturdu.


Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç