Bursa Osmangazi’de yavru kerkenez tedavi altında


Gündem 17.06.2021 14:30:00 0
Bursa Osmangazi’de yavru kerkenez tedavi altında

Bursada Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaralı halde buldukları yavru kerkenezi tedavi altına aldı. Yavru kerkenez, tedavisi sonrasında doğal ortama bırakılacak.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bu kez yavru bir kerkenezi misafir etti. Yaralı olarak bulunan yavru kerkenez, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde görevli veteriner hekimler tarafından tedavi edildi. Kanadında, uçmasını engelleyen yara bulunan ve açlıktan dolayı güçsüz kalan kerkenez, gerekli bakımın ardından sağlığına kavuşturuldu. Kontrol amaçlı bir süre daha Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde gözetim altında tutulacak olan yavru kerkenez, iyileşince doğal ortamına bırakılacak.

Osmangazi Belediyesi Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde yavru kerkenezin tedavisini yapan Veteriner Hekim Kadir Özdemir, yavru kerkenezin ortopedik olarak herhangi bir sıkıntısı olmadığını belirterek, gerekli tetkikler sonrasında doğal ortamına bırakacaklarını söyledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı