Bursa Uludağ’da kaybolan kadın sağ bulundu


Gündem 26.07.2021 00:00:00 0
Bursa Uludağ’da kaybolan kadın sağ bulundu

Uludağ Çobankaya mevkiinde odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülefer Boynukısa, arama çalışmalarının üçüncü gününde, bölge halkı tarafından sağ olarak bulunmasıyla operasyonu sonlandırıldı.

BURSA (İGFA) - Drone ve termal kameralarla, 263 kişilik sivil ve resmi ekiplerin yaptığı aramalar sonuç verdi. Gülefer Boynukısa, Uludağdan 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kaplıkaya Mahallesindeki ormanlık arazide piknik için bölgeye gelenlere rastladı. Kaybolduğunu söyleyen Boynukısa, yardım istedi ve jandarmaya haber verildi.

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri Boynukısaya ulaşmak için bölgeye gitti. Araç ile ulaşmanın mümkün olmadığı bölgede ekipler, yaya olarak 2 kilometrelik bir yokuşu tırmandı. Sadece su içerek, durmadan şehre doğru yürüdüğü öğrenilen Gülefer Boynukısanın bitkin olduğu görüldü. Boynukısa, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedaviye alındı.

Hatırlanacağı gibi, Bursa Valisi Yakup Canbolat da, bugün arama çalışmalarını yerinde incelemiş ve faaliyetten ümitli olduklarını söylemişti.

https://twitter.com/AKUT_Dernegi/status/1419356405438500865

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı