Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor


Gündem 25.07.2021 17:30:00 0
Bursa Uludağ’da kaybolan kadını arama çalışmaları sürüyor

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağda Cuma gününden bu yana kayıp olan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama -kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

BURSA (İGFA) - Uludağda odun toplamak için gittiği ormanda kaybolan 59 yaşındaki Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağda 23 Temmuz Cuma gününden bu yana kayıp olan Gülfiye Boynukısa için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. Drone ve termal kameralarla, 263 kişilik sivil ve resmi ekiplerin yaptığı aramalarda bölgede teyakkuz halinde olduklarını kaydeden Vali Canbolat, "Canlı olarak elde edebileceğimizi düşünüyoruz. Allahtan ümit kesilmez. Bulunana kadar arama kurtarma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kaybolduğu bölgenin 8 kilometrekarelik alanını parselasyon yaparak ekiplerimiz tarama faaliyetini sürdürüyorlar. Bugün bu faaliyetten ümitliyiz" diye konuştu.

https://twitter.com/BursaValiligi/status/1419284119058583554

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!