Bursa Yenişehir’de TÜBİTAL Bilim Fuarı Sergisi


Gündem 2.07.2021 10:00:00 0
Bursa Yenişehir’de TÜBİTAL Bilim Fuarı Sergisi

Bursadaki okullarda öğrenciler tarafından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında yapılan bilimsel çalışmalar okullarda sergileniyor. Bu çerçevede Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi düzenlendi.

BURSA (İGFA) - Yenişehir MTAL’de düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisini ziyaret eden Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, okulun idareci ve öğretmenlerinden sergi hakkında bilgi aldı. Ziyarette Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Millî Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici de yer aldı. 

Öğrencilerin hazırladığı projeleri dikkatle inceleyen Sabahattin Dülger; 4006 TÜBİTAK bilim fuarlarının öğrencilere, yarışma baskısı hissetmeden takım çalışması içerisinde proje hazırlama konusunda yeni ortam ve olanaklar sağladığını belirterek, "Bilim fuarı sergisinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.


Başkan Zeyrek sözünü tuttu Başkan Zeyrek sözünü tuttu
Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva
Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti Başkan Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti
Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu  Sevilen yazar çocuklar için dernek kurdu 
Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu