Gündem

Gündem Haberleri

Bursada CHPden sessiz çelenk!

CHP Bursa İl Başkanlığı, kısıtlama kapsamına alınan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir gün önceden kutladı.


Gündem 22.04.2021 19:30:00 0
Bursada CHPden sessiz çelenk!
BURSA (İGFA) - CHP Bursa İl Sekreteri Av. Turgut özkan, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldığı törende saygı duruşu, İstiklal Marşı ve günün anlam ve önemine dair yapılacak konuşma için ses sistemi kullanılmasına izin verilmedi. CHPliler ses sistemi kullanmadan saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudu. Tören Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile sona erdi.
Antalya’da Kornaya Basınca Hırsızlığı Fark Etti Antalya’nın Serik ilçesinde sabah işe giderken arkadaşına selam vermek için kornaya basan genç, aracından ses çıkmayınca hırsızlığı fark etti. Sanayide yapılan kontrolde kornaların, teyp başlığının ve konsol örtüsünün çalındığı or
Kepez’in kadın personeline Ramazan izni Kepez Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla kadın personellere yönelik çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Belediye ve belediyeye bağlı şirketlerde görev yapan kadın çalışanların mesai bitiş saatleri, Ramazan süresince 17.00 olar
ITSO İFTAR PROGRAMLARIYLA ÜYELERİNİ AĞIRLIYOR Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini üyeleriyle paylaşmaya devam ediyor. Pazartesi günü başlayan iftar programlarında her gün farklı meslek komiteleri aynı sofrada
Isparta beyaza büründü Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris Kasabası ile Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar Kasabası’nda kar yağışı etkili olmaya başladı.
Ramazan’ın Bereketi İbradı’da Aynı Sofrada Paylaşıldı Antalya İbradı’da düzenlenen geleneksel iftar programı, protokol üyeleri ile vatandaşları aynı sofrada bir araya getirdi. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhu ilçede bir kez daha yaşatıldı.