Bursada hayırsever Mümin Canbazdan eğitime bir katkı daha

Bursanın Osmangazi ilçesi Alaşar Mahallesinde 24 derslikli Fen Lisesi Okul Binası ve Spor Salonu yapımı protokolü, Heykel semtindeki tarihi Valilik Binasında imzalandı.


Gündem 9.03.2021 18:30:00 0
Bursada hayırsever Mümin Canbazdan eğitime bir katkı daha

BURSA (İGFA) - Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Hayırsever Mümin Canbaz arasındaki protokol imza töreni; Vali Yakup Canbolat, Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen ile İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa’nın Türkiyenin parlayan bir yıldızı olduğunu belirten Hakan Çavuşoğlu, Bursada iş yapan, istihdam sağlayan ve ekonomisine katkı koyan çok sayıda hayırseverin yine Bursaya yatırım yaptığına dikkati çekti. Mümin Canbazın da bu değerli insanlardan biri olduğunu kaydeden Milletvekili Çavuşoğlu, "Kendisi daha önce de çok sayıda okul, sağlık ocağı ve karakol gibi hayır işlerini yapmış bir hayırsever. Kendisine Bursamız adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.  

İmzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyen Vali Yakup Canbolat ise,  değerli iş insanı Mümin Canbazın Bursaya olan hayırlı hizmetinin devamını dileyerek, diğer iş insanlarına da örnek olmasını temenni etti.

Törende konuşan Mümin Canbaz da,  1,5 yıl önce Demirtaş’ta Mümin Canbaz İlkokulu, Mümin Canbaz Ortaokulu ve Mümin Canbaz kapalı spor salonunu bitirerek Millî Eğitim Müdürlüğüne teslim ettiklerini anlatarak, "İnşallah bunu da tamamlayıp açılışını hep beraber yapacağız. Bu yatırımları yapmaktan son derece memnunum. Çok mutluyum" diye konuştu.


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor