Bursadan İstanbul deniz ulaşımına kısmi devam

Kısmi kapanma genelgesine Bursa Mudanyadan İstanbula deniz ulaşımını sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri (BUDO) ile İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO)nun sefer saatlerinde yeniden düzenlemeye gidildi.


Gündem 15.04.2021 10:00:00 0
Bursadan İstanbul deniz ulaşımına kısmi devam
BURSA (İGFA)- Koronavirüs salgınına karşı İçişleri Bakanlığının yayınladığı gengelge doğrultusunda getirilen yeni kısıtlamalar ve önlemler kapsamında deniz ulaşımına yönelik sefer saatleri yeniden düzenledi. Yeni düzenlemede şehirler arası seyahat, toplu taşıma ile yapılması durumunda kısıtlamadan muafat tutulurken, denizotobüsleri işletmelerinin  Bursanın Mudanya ilçesi ve Güzelyalı Mahallesinden gerçekleştireceği hafta içi seferlerini sabah 05:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması olmayan saatlerde yapacağı, hafta sonu sefer gerçekleştirmeyeceği öğrenildi. BUDO YENİ TEDBİRLERE GÖRE 3 SEFERİNİ İPTAL ETTİ Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre, kısmi kapanma tedbirleri kapsamında daha önce Bursa Mudanyadan İstanbul Eminönüne gerçekleştirmesi planlanan saat 14:00 ve 17:45 seferleri ile İstanbul Eminönünden Bursa Mudanyaya yapılması planlanan saat 17:45 seferinin yeni tedbirler alınıncaya kadar iptal edildiğini duyurdu.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!