Bursalı Muhtar Okan Bayülgene konuk olacak

Bursanın Gemlik ilçesinin sevilen ismi, Karacaali Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda GemlikLife ekranlarında yayınlanan "Muhtar Firarda" programının sunucusu Göksal Noca, TV100 ekranlarında yayınlanan Okan Bayülgen ile Noktanın canlı yayın konuğu olacak.


Gündem 21.04.2021 13:00:00 0
Bursalı Muhtar Okan Bayülgene konuk olacak
Feyzi SARIKAYA (GemlikLife) Son günlerin en çok konuşulan ismi Karacaali Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda programının sunucusu Göksal Noca, Okan Bayülgenin sunduğu Nokta isimli programın 27 Nisan Salı günü canlı yayın konuğu olacak. Salı akşamları saat 22:00’da yayınlanan Okan Bayülgen ile Nokta’nın dün akşamki konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu. Bayülgen daha önce Oğuzhan Uğur, Armağan Çağlayan, Gülben Ergen, Mustafa Sarıgül, Defne Samyeli, Fazıl Say, Emre Altuğ, Koray Avcı, Ayta Sözeri gibi ünlü isimleri ağırlamıştı.  GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda isimli programla adından sıkça söz ettiren, Türkiyenin en renkli muhtarı olarak anılan Göksal Noca, geçtiğimiz hafta twitter gündemine oturmuş, videoları milyonlar izlenmişti.

Türkiye'nin elektron hızlandırıcısı devrede Türkiye'nin elektron hızlandırıcısı devrede
Çayırova'da kapalı spor salonu için çalışmalar sürüyor Çayırova'da kapalı spor salonu için çalışmalar sürüyor
MOTAŞ gece seferleri başlıyor MOTAŞ gece seferleri başlıyor
Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a ziyaret Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a ziyaret
CHP grubundan Başkan Ünal'a teşekkür! CHP grubundan Başkan Ünal'a teşekkür!